Danas su u prostorijama HP medija grupe u Trebinju uručene izuzetno atraktivne nagrade prvog trebinjskog „Zimzograda“, koje je dodijelila mjenjačnica „Nebac“, organizatori i HP medija grupa.

U nagradnoj igri koja je organizovana posredstvom fejsbuk stranice „Zimzograda“ nagrađene su tri fotografije koje su po ocjeni posjetilaca stranice privukle najviše pažnje i prikupile najviše „lajkova“ posjetilaca.

Prvu nagradu (Spa vikend za dvoje u hotelu „Palmon Bay“ u Igalu sa polupansionom i korištenjem egzotičnog spa centra) osvojila je Vesna Vujović iz Ljubinja. Ispred Mjenjačnica „Nebac“ nagradu je Željku Gotovini, predstavniku dobitnice, uručila Snježana Ćurić.

Drugu nagradu, poklon vaučer 200 KM, osvojila je Bojana Berdović iz Trebinja, dok je treću nagradu, večeru za dvoje u vrijednosti 50 KM u Restoranu „Studenac“, osvojila Sanja Ćuk.

Utješnu nagradu osvojila su djeca područne Osnovne škole Dražin Do, za svoje grupne fotografije posjete „Zimzogradu“, koje je organizator nagradio zimzogradskim šoljama.

Svi nagrađeni izuzetno su prijatno iznenađeni atraktivnim nagradama i izrazili su zahvalnost prema organizatoru i sponzorima, dok su organizatori iskoristili priliku da se zahvale učesnicima i požele svima sve najbolje do sljedeće godine, i sigurni smo, još boljeg „Zimzograda“ kao i atraktivnije nagradne igre.

 

Hercegovina Promo/Radio Padrino, januar 2017.