Kik bokser kluba „Tigar“ Gacko, Uroš Mučibabić, drugu godinu zaredom izabran je za perspektivnog sportistu Republike Srpske. Kako saznajemo od njegovog trenera, Veselina Đuričića, prijem će biti upriličen u četvrtak, 14, decembra u 12:00 časova, u Ministarstvu omladine, porodice i sporta Republike Srpske. Dodjela priznanja je zakazana za 20:00 časova u Banskom Dvoru, na tradicionalnom 63. Izboru najboljih sportista RS.

Uprava kluba i trener Đuričić i više nego ponosni. Kažu, bilo je i za očekivati, sudeći po dosadašnjim rezultatima.

„Uroš je petostruki prvak BiH u disciplini K1, višestruki prvak Republike Srpske, prvak Balkana, tri puta zauzeo 3. mjesto u Evropi, dva puta vicešampion Svijeta, vicešampion i aktuelni šampion svjetskog kupa u Mađarskoj. Prvorangirani na Svjetskoj rang listi u disciplini K1 za 2017. godinu. Samo jedan poraz je zabilježio u ovoj godini. Urošu želim svu sreću u nastavku sportske karijere, i naravno, da uzmemo i Svjetsko zlato što nam je za dlaku izmicalo“, riječi su trenera Đuričića.

Briljantna sezona za ovog mladog i perspektivnog sportistu, pred kojim je velika karijera. Želimo mu mnogu uspjeha u daljem radu.

Izvor: Opština Gacko