Кик боксер клуба „Тигар“ Гацко, Урош Мучибабић, другу годину заредом изабран је за перспективног спортисту Републике Српске. Како сазнајемо од његовог тренера, Веселина Ђуричића, пријем ће бити уприличен у четвртак, 14, децембра у 12:00 часова, у Министарству омладине, породице и спорта Републике Српске. Додјела признања је заказана за 20:00 часова у Банском Двору, на традиционалном 63. Избору најбољих спортиста РС.

Управа клуба и тренер Ђуричић и више него поносни. Кажу, било је и за очекивати, судећи по досадашњим резултатима.

„Урош је петоструки првак БиХ у дисциплини К1, вишеструки првак Републике Српске, првак Балкана, три пута заузео 3. мјесто у Европи, два пута вицешампион Свијета, вицешампион и актуелни шампион свјетског купа у Мађарској. Прворангирани на Свјетској ранг листи у дисциплини К1 за 2017. годину. Само један пораз је забиљежио у овој години. Урошу желим сву срећу у наставку спортске каријере, и наравно, да узмемо и Свјетско злато што нам је за длаку измицало“, ријечи су тренера Ђуричића.

Бриљантна сезона за овог младог и перспективног спортисту, пред којим је велика каријера. Желимо му многу успјеха у даљем раду.

Извор: Општина Гацко