Stanogradnja i moderni koncepti stanovanja sve su prisutniji i na našim prostorima, a u skladu sa trendovima i Trebinje uskoro dobija jedan takav stambeni kompleks.

Bazen na krovu objekta, u kome ćete zahvaljujući blagoj klimi moći uživati veći dio godine, vrhunski materijali izrade, panoramske terase, zvučna i termo izolacija posljednje generacije …

U novoprojektovanom objektu SPK „CENTAR“, koji gradi preduzeće Herc Invest, planirana je ukupna izgradnja sedam stambenih objekata, dok će aktuelna prva faza uključiti dva stambena objekta sa 145 izuzetno moderno projektovanih stanova.

U ovim objektima budućim vlasnicima su dostupne garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi površine  od 37 m2 do 135 m2.  Predviđena spratnost ovih objekata je G+P+4+PE (objekat 1) i G+P+VP+4+PE (objekat 2), a objekti će imati i podzemne garaže.

U ovom arhitektonskom zdanju u prizemlju objekta raspoloživi su poslovni prostori površine od 67 m2 do 240 m2.

Jedan od parametara koji ovaj Stambeno-poslovni kompleks razlikuju od sličnih jeste i bazen za kupanje na krovu, te panoramske terase u određenom broju stanova.

Primjenjeni su najviši standardi kvaliteta i kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije, dok se fasade rade od najkvalitetnih izolacionih materijala.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana, a unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hlađenje, što uz sve navedeno budućim vlasnicima omogućava potpun užitak boravka u luksuznom stambenom prostoru.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom, kao i interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, koji je prilagođen za korištenje osobama sa invaliditetom.

CJELOKUPAN KATALOG OBJEKTA 1 U SPK „CENTAR“ POGLEDAJTE NA LINKU OVDJE

CJELOKUPAN KATALOG OBJEKTA 2 U SPK „CENTAR“ POGLEDAJTE NA LINKU OVDJE

Preduzeće Herc Invest prepoznato je u Trebinju, Hercegovini i regionu kroz niz uspješno završenih projekata stambeno-poslovne izgradnje poput SPO Tini, objekta u Svetosavskoj ulici, projektu Dom sunca, i objektu u izgradnji S35 Stadion.

Informacije i uslove kupovine možete dobiti na :[email protected] , telefon broj +38765402990, kao i kod ovlaštenog prodavca „Euro partner“ telefon broj +38765707828

Trebinje je grad na krajnjem jugu Hercegovine, smješten ispod planine Leotar i na obodu kraškog Popovog polja, kojeg krasi jedna od najvećih ponornica Evrope – Trebišnjica. Regionalni centar sa preko 30.000 stanovnika i karakterističnom mediteranskom klimom, koju odlikuju duga i topla ljeta i kratke i blage zime, proteklu deceniju doživljava veliku ekspanziju koja se najviše ogleda u turističkom razvoju i razvoju infrastrukture.

U blizini velikih turističkih centara Jadrana (Dubrovnik 30 km, Herceg Novi 39 km, Budva 82 km, Kotor 80 km), Trebinje je odlično povezano sa regionom i ostatkom Evrope drumskim i avionskim saobraćajem (aerodromi Dubrovnik 37 km, Mostar 115 km, Tivat 57 km, Podgorica 120 km, Sarajevo 202 km).

U proteklom periodu veliki broj nerezidentnih stanovnika investirao je u nekretnine u ovom gradu, jer je odnos cijene u odnosu na najbliže gradove Hrvatske i Crne Gore izuzetno povoljan, a sam grad pruža specifičan i zadivljujući osjećaj boravka tokom cijele godine.

HP, maj 2018.