U organizaciji JU Turistička organizacija Grada Trebinja i kompanije “PROTEINI.SI” u nedelju 17.06.2018. godine na Trgu slobode sa početkom u 10:00 časova biće održano sportsko-turističko dešavanje “Fitness dan”, u okviru koga će biti priređeno vježbanje na otvorenom i stručno predavanje, a sve to uz profesionalne isnstruktore fitnesa i predavače priznate stručnjake iz ove oblasti iz “Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine” i “City fitness”-a.

U okviru dešavanja građani Trebinja i turisti biće u prilici proći programe vježbanja: “Total body conditioning” (Lejla Šebić), “Basic training for life and fight mix” (City Fitness) i “Cardio burn” (Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine), a stručno predavanje na temu “Osnove ishrane, suplementacije i treninga za hipertrofiju” biće održano u konferencijskoj sali hotela “Central park” sa početkom 12:30 časova.


Cilj organizovanja ovog sportsko-turističkog dešavanja je promocija sporta, druženja mladih, zdravog načina života, ali i samog Trebinja kao destinacije pogodne za razvoj i unapređenje sportsko-rekreativnog turizma.

 

HP, jun 2018.