U organizaciji JU Turistička organizacija Grada Trebinja i kompanije „PROTEINI.SI“ u nedelju 17.06.2018. godine na Trgu slobode sa početkom u 10:00 časova biće održano sportsko-turističko dešavanje „Fitness dan“, u okviru koga će biti priređeno vježbanje na otvorenom i stručno predavanje, a sve to uz profesionalne isnstruktore fitnesa i predavače priznate stručnjake iz ove oblasti iz „Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine“ i „City fitness“-a.

U okviru dešavanja građani Trebinja i turisti biće u prilici proći programe vježbanja: „Total body conditioning“ (Lejla Šebić), „Basic training for life and fight mix“ (City Fitness) i „Cardio burn“ (Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine), a stručno predavanje na temu „Osnove ishrane, suplementacije i treninga za hipertrofiju“ biće održano u konferencijskoj sali hotela „Central park“ sa početkom 12:30 časova.


Cilj organizovanja ovog sportsko-turističkog dešavanja je promocija sporta, druženja mladih, zdravog načina života, ali i samog Trebinja kao destinacije pogodne za razvoj i unapređenje sportsko-rekreativnog turizma.

 

HP, jun 2018.

Facebook komentari

komentar