/sponzorisana objava/

8 KM je na klik od tebe, a možeš uzeti još 100 KM!

U susret praznicima portal Hercegovina Promo i Meridianbet te časte!

Svaki čitalac našeg portala može samo jednim klikom dobiti bonus od 8 konvertibilnih maraka!

Kako?

Potrebno je samo da kliknete na Meridianbet link iz teksta  https://goo.gl/cFrUYZ  i registracijom na Meridianbet.ba dobićete 8 KM!

Ovaj bonus možeš iskorisiti za odigravanje tiketa i mi ti želimo puno sreće u tome.

Ali to naravno nije sve! Meridianbet je odlučio da časti tiket do 40 KM!

Za prvi odigran tiket dodajemo ti još toliko na bonus račun! Iskoristi bonus za klađenje na sport na uživo ili standardnom klađenju, na brojeve, virtualne sportove… Opcija je mnogo.Bez obzira da li će tvoj prvi tiket biti dobitan ili gubitan, tebe bonus čeka! Ne gubi vrijeme, odmah si na dobitku! ! REGISTRUJ SE ODMAH!

Ako si ipak više ljubitelj kazino igara, Meridianbet u svojoj ponudi prvi i jedini u BiH ima preko 400 igrica kao i live dealer-a na Ruletu, Bakaratu, Black Jack-u.

A ako želiš da se kladiš na nešto čega nema u standardnoj  ponudi – uvijek je tu SLOBODNA IGRA putem koje možeš zatražiti kvotu na BILO ŠTA što ti padne na pamet!

U toku je velika nagradna igra Meridian vodi na mundijal!!! Ostalo je još malo vremena, izvlačenje dobitnika je 31.12.2017. Odigraj tiket sa tri para iz “Meridian Mundijal” lige i možda BAŠ TEBE odvedemo na Svjetsko prvenstvo! https://promo.meridianbet.ba/sr/category/26/page/1612

Nova Godina još uvijek nije stigla ali po Meridianovom kalendaru  jeste, zaviri u praznični kalendar na našem sajtu jer te svakoga dana čekaju novi pokloni i tako sve do 15 Januara 2018.  https://promo.meridianbet.ba/sr/category/26/page/1800

Ako ti Meridian nije blizu tu je Kliker vaučer kao sredstvo uplate koji možeš kupiti na preko 3700 prodajnih mjesta širom čitave BiH ( Petrol benzinske pumpe, Lafka i Inovine kiosci, Merkator, Konzum, Fis I Best markerti itd.).

 

Srećna nova mobilna kladionica.