У суботу 29.04.2017. у дворани Милош Мрдић ће са почетком у 9:30 часова у организацији КМФ Леотара бити одржан други меморијални турнир „Момчило Видачић – Бурина“ у малом фудбалу за дјецу 2007. годиште и млађе. У овоме издању турнира наступиће укупно 6 екипа које су сврстане у двије групе.

Прву групу „А“ чине ФК Леотар 2007, Леостарс и ФК Херцеговац 2008, док ће се у групи Б такмичити бранилац трофеја освојеног прошле године ФК Викторија, КМФ Леотар и ФК Леотар 2008.

Утакмице ће бити одигране по принципу свако са сваким да би на крају добили полуфиналисте који ће снагу одмјерити од  13 часова. Финале је планирано у 14:30 док ће утакмица за треће мјесто бити одиграна у 14 часова.

Најбољим екипама биће уручен пехар за прво, друго и треће мјесто као и медаље за најбољег играча стријелца и голмана.

Прошлогодишњи побједници ФК Викторија

Прошле године на првом турниру који је одигран у част Момчила Видачића титулу је освојио фудбалски клуб Викторија, а ова екипа је дала и најбољег стријелца турнира Павла Љубенка.

Момчило Видачић је био један од оснивача КМФ Леотара , дугогодишњи играч и страствени спортиста а  био је и  организатор традиционалних дјечјих олимпијада на стадиону Брегови.

Срећко Ш. / Херцеговина Промо, април 2017.