У суботу, 12. новембра, на распореду је 6. коло Премијер футсал лиге БиХ. КМФ Леотар Ocean Link на свом паркету дочекује екипу КМФ Танга из Источног Сарајева.

С правом се може рећи да је то и дерби јер се састају двије најтрофејније футсал екипе из Републике Српске. Домаћини суботње утакмице лоше су стартовали ове сезоне и на свом конту имају само три бода, док са друге стране гости имају три побједе од тога и једна на неугодном гостовању у Невесињу.

vico„Послије несрећног пораза у Коњицу суботња утакмица нам је можда и најбитнија ове сезоне јер побједом хватамо прикључак за екипама у горњој половини табеле. Екипа Танга је јако неугодна екипа састављена од искусних играча, тако да нећемо имати ни мало лак задатак који је управа клуба ставила пред нас – а то је побједа и три бода. Овом приликом позивам публику да у сто већем броју испуне дворану и буду нас шести играч“, рекао је Миљан Вицо најбољи стрелац у историји КМФ Леотар.

С друге стране у разговору за наш портал своја очекивања дао нам је капитен гостујуће екипе Мирко Чампара:
campara
„У суботу нас очекује меч са Леотаром, екипом која је лоше стартовала а која има респектабилну екипу састављену од искусних играча… Велика већина те екипе је играла Лигу Шампиона прије 5 година и остали су на окупу сви. То је највећи квалитет Леотара. Стари су нам знанци и покушаћемо их изненадити иако ће то бити тешко на њиховом паркету и однијети три бода у Источно Сарајево. Овим путем позивам све навијаче, како Леотарове тако и Тангове да дођу у суботу на меч јер ће сигурно видјети једну добру утакмицу“, истакао је Чампара уз спортски поздрав из Источног Сарајева.

Утакмица је на распореду у суботу 12.11.2016 у 16:30 у Спортској дворани „Милош Мрдић“ у Требињу. Улаз је бесплатан, као и у досадашњим мечевима КМФ Леотар.

leo-tango-1

ХП, новембар 2016.