У Бишини код Невесиња данас је отворена  пословна  јединица предузећа „МИГ комерц“ из Рибника која се бави производњом резане грађе и цијепањем и палетирањем огревног дрвета. Погон ће запошљавати петнаестак радника који ће у почетку радити у једној смјени, а већ од наредне године очекује се да пословница профункционише у пуном капацитету.

Власник фирме Миле Лазендић каже да је успоставио одличну сарадњу са општинском управом и Шумским газдинством „Ботин“ и нада се да ће у Невесињу развити озбиљан посао.Наглашава да је 90% резане грађе и огревног дрвета нам

ијењено извозу.

− Тржиште је обезбијеђено, машине монтиране и сада све зависи од испоруке шумских дрвних сортимената − истиче Лазендић.

Начелник општине Миленко Авдаловић изразио је задовољство  што је предузеће са великим искуством у преради дрвета пронашло интерес у Невесињу.

− Најважније је што ће значајан број радника наћи запослење и што је ово дугорочно одржив посао, јер општина Невесиње има доста сировине − истакао је Авдаловић. Сматра и да је локација  на којој је смјештен погон уз магистрални пут Невесиње – Мостар идеална за овакву врсту дјелатности.

Пословница „МИГ комерца“ је тренутно једини  привредни субјект у Невесињу који се бави прерадом шумских дрвних сортимената.