Јуче је у кабинету градоначелника Луке Петровића одржан радни састанак са представницима „Пошта Српске“.

Радном састанку са градоначелником присуствовали су замјеник градоначелника Мирко Ћурић, директор „Пошта Српске“ Јасминка Кривокућа, извршни директори „Пошта Српске“ Миленко Вучета и Зоран Протић, те Јово Краљевић, директор Подручне јединице Требиње.

На састанку се говорило о унапређењу и модернизацији услуга „Пошта Српске“ према грађанима Требиња, те о плановима у наредном периоду.

У наредној години планирано је отварање шалтера „Пошта Српске“ и у највећем требињском насељу Горица.

„Желимо да што већем броју грађана Требиња омогућимо бољу и квалитетнију  услугу и у том смислу веома нас радује скора реализација планова када је у питању лакше кориштење наших услуга, а тичу се отварања још једног нашег шалтера у Требињу“, рекла је након састанка директорица „Пошта Српске“ Јасминка Кривокућа.

Циљеви „Пошта Српске“ у наредном периоду су проширење капацитета те побољшање услуга, са акцентом на услуге брзе поште.

„Жеља нам је да мјештанима највеће мјесне заједнице у Требињу омогућимо лакши приступ и кориштење услуга „Пошта Српске“ и веома сам задовољан што ће се то у наредној години и реализовати отварањем још једног шалтера”, рекао је градоначелник Петровић, те истакао да ово није једини пројекат који ће се реализовати у овој мјесној заједници.

Извор: Град Требиње