Na određenim područjima briljiraju, ali ovi horoskopski znakovi jednostavno nisu stvoreni za brak. Teško im je da se prilagode bilo kome drugom i najbolje se osjećaju kada nisu u “ozbiljnoj vezi”. Pa, imajte to na umu ako vam neki od njih osvoji srce.

Bik

Bikovima je uvijek na prvom mjestu karijera i oni je neće zanemariti ni zbog koga i ni zbog čega. Ako se oni pitaju, ulazak u brak je potpuno nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većina ljudi rođenih u ovom znaku zodijaka nisu pobornici ni imanja djece.

Škorpija

Škorpije su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na deljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem koji bi rado izbjegli. Takođe, vrlo im je teško da neprestano provode vrijeme s nekim pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bes.

Blizanci

Blizancima je jako teško da zamisle da će njihova sloboda i avanture biti ograničeni. Oni ne žele da pripadaju nekome, već žele da budu samo svoji, pa su oni, kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

Izvor: Montenegroclick.com