Bilo da ste ljubitelji ljeta i svega što ono nosi sa sobom ili vam tropski dani izazivaju nervozu, ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ovo ljeto bi trebalo da vam godi i donese brojne dobrobiti na svim životnim poljima.

BLIZANCI

Vjeridba, brak, djeca?!

Ovog ljeta Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim riječima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umjesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidivoj svakodnevici, Blizanci će težiti tome da svoje vrijeme ulažu u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smješka se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. To znači da mogu da očekuju početak zajedničkog života, vjeridbu, brak ili djecu.

Ovo ljeto Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobicima.

LAV

Uspjesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti nevjerovatna sreća, Lavovi će ovog ljeta imati puno energije i osjećaće se bolje nego ikada prije. To znači da je pravo vrijeme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobjede. Bilo da je riječ o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekuju veliki uspjesi i pomaci.

Zato, Lavovi i Lavice, iskoristite ovo ljeto najbolje što možete jer su zvijezde u narednim mjesecima apsolutno na vašoj strani!

JARAC

Puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cijele 2019, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom jula. Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu.

Osim poslovnih uspjeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ovog ljeta imaće bogat društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadate ovom znaku, ljeto će vam biti sve, samo ne dosadna!

Izvor: Montenegroclick