Требињски радио Падрино, који функционише у оквиру ХП медија групе и који свој експериментални програм путем интернета емитује од 24. јуна ове године, приводи крају свој експериментални рад који ће и дефинитивно бити окончан у првим мјесецима 2017. године.

Кориштењем нових технолошких трендова и интернета као свеприсутног медија Падрино је већ стекао завидну базу слушалаца како у Херцеговини и Требињу, тако и на бројним другим географским ширинама и дужинама, јер су одговорни у ХП медија групи константном промоцијом ове радио станице путем интернет и дигиталног оглашавања дошли до великог дијела циљане слушалачке публике.

„Много пажње поклањамо новим технологијама, како у цијелој фирми, тако и у приступу самом радију. У новој години ћемо искористити добар старт Падрина да би повезивањем свих медија у нашој групи дошли до жељених резултата“, рекао је за наш портал Жељко Папић технички руководилац у ХП медија групи.

Није тајна да одговорни у ХП медија групи желе, уколико дозволе околности и одговорни препознају потенцијал овог медија, и једну од фреквенција регионалног радио-дифузног спектра.

До тада, сви слушаоци Падрина у 2017. години, по окончању емитовања експерименталног програма, имаће прилику да путем интернета и мултимедијалног приступа групације слушају и прве продукцијске подухвате овог радија.

Ако је судити по одзиву слушалаца у току експерименталног програма, биће то засигурно још један у низу успјешних подухвата ХП медија групе.

 

Херцеговина Промо, децембар 2016.