Trebinjski radio Padrino, koji funkcioniše u okviru HP medija grupe i koji svoj eksperimentalni program putem interneta emituje od 24. juna ove godine, privodi kraju svoj eksperimentalni rad koji će i definitivno biti okončan u prvim mjesecima 2017. godine.

Korištenjem novih tehnoloških trendova i interneta kao sveprisutnog medija Padrino je već stekao zavidnu bazu slušalaca kako u Hercegovini i Trebinju, tako i na brojnim drugim geografskim širinama i dužinama, jer su odgovorni u HP medija grupi konstantnom promocijom ove radio stanice putem internet i digitalnog oglašavanja došli do velikog dijela ciljane slušalačke publike.

“Mnogo pažnje poklanjamo novim tehnologijama, kako u cijeloj firmi, tako i u pristupu samom radiju. U novoj godini ćemo iskoristiti dobar start Padrina da bi povezivanjem svih medija u našoj grupi došli do željenih rezultata”, rekao je za naš portal Željko Papić tehnički rukovodilac u HP medija grupi.

Nije tajna da odgovorni u HP medija grupi žele, ukoliko dozvole okolnosti i odgovorni prepoznaju potencijal ovog medija, i jednu od frekvencija regionalnog radio-difuznog spektra.

Do tada, svi slušaoci Padrina u 2017. godini, po okončanju emitovanja eksperimentalnog programa, imaće priliku da putem interneta i multimedijalnog pristupa grupacije slušaju i prve produkcijske poduhvate ovog radija.

Ako je suditi po odzivu slušalaca u toku eksperimentalnog programa, biće to zasigurno još jedan u nizu uspješnih poduhvata HP medija grupe.

 

Hercegovina Promo, decembar 2016.