Predsjednik Udruženja studenata elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu Dragan Spaić i njegov kolega Ognjen Parežanin jutros su u ime studenata Elektrotehničkog fakulteta Istočno Sarajevo uručili zahvalnicu gradonačelniku Trebinja Slavku Vučureviću.

 

Zahvalnica je dodijeljena za pomoć i podršku koju je gradonačelnik Trebinja pružio pri organizaciji 55. Međunarodnih susreta studenata elektrotehnike „Elektrijada 2015“.

Gradonačelnik Trebinja rekao je jutros da će i dalje podržavati studentske i omladinske aktivnosti, kao što je to činio i do sada.

Odlukom gradonačelnika, Gradska uprava Trebinje je i nedavno podržala odlazak trebinjskih učenika na ekskuriziju, i to onih čiji roditelji nisu bili materijalno u mogućnosti da finansiraju put. Ukupno 44-oro djece putovalo je na ekskurziju o trošku Grada.

I povodom ovoga gradonačelnik Vučurević je danas rekao da će izaći u susret svakom učeniku, studentu i roditelju kad god je to moguće kako bi se obezbijedio pravilan i zdrav razvoj naše omladine pred kojom stoji najteži životni zadatak – da postanu dobri i časni ljudi.

 

Izvor: Grad Trebinje