Večeras počinje Božićni turnir u malom fudbalu na kome će igratu 13 ekipa kod seniora i 10 u konkurenciji veterana. Sve utakmice biće igrane u SD Miloš Mrdić.

U konkurenciji seniora ekipe su podijeljene u četiri grupe.

Grupu A čine „Bemiks“, „Bregovi“ i KMF „Trebjesa“ iz Nikšića, u B grupi su  „Restoran Kastel“ iz Nikšića, „Elektroprivreda CG“ i „Dom učenika“.

Grupa C: „Nevesinje“, KMF „M:TEL Kočani“ iz Nikšića, „Gorica“ i u grupi D „Hrupjela“, „Gornja Hrupjela“, „Kafanica“ iz Bileće, „Neregela“ iz Podgorice.

Veterani su raspoređeni u dvije grupe.

U grupi A su „Lokoportal“, „NOMI“ iz Bileće, „Mokri Dolovi“, „Mesna industrija Goranović“, „Restoran Kastel“ iz Nikšića, dok B grupu čine: „W-WIN“ iz Nevesinja, „GBO Trebinje“, „Gučina“, „Luka gradnja“ iz Nikšića i ekipa „Rekreativo“.

U prvoj utakmici večeras od 18 časova sastaće se veterani i to „NOMI“ iz Bileće i „Restoran Kastel“ iz Nikšića. Od 19:00 časova igraće seniori – KMF „M:TEL Kočani“ iz Nikšića i „Gorica“ iz Trebinja.

Treću utakmicu odigraće veterani. Od 20 časova sataće se „Mokri dolovi“ i „Mesna industrija Goranović“.

Prvo veče turnira zatvoriće meč seniora u kom će se od 21:00 sat sastati „Bregovi“ i KMF „Trebjesa“ iz Nikšića.

Turnir organizuje JU „Trebinjesport“.

Branioci titule su Bemiks u kategoriji seniora i Lokoportal kod veterana.

Za najbolje ekipe i pojedince organizatori i pokrovitelji su obezbjedili bogat fond nagrada.

SENIORI 1 MJESTO 5.000 KM
VETERANI 1 MJESTO 1.000 KM

Za sve ljubitelje ovog sporta ulaz je slobodan sve do četvrtfinala, a nakon toga će se naplaćivati. Sve posjetioce očekuju nagrade iznenađenja, koje će obezbjediti sponzori turnira.

 

 

 

 

HP, decembar 2019.