JU Turistička organizacija Grada Trebinja će uzeti učešće na „40. Međunarodnom sajmu turizma IFT 2018.“ koji će se održati u periodu od 22.02. do 25.02.2018. godine u Beogradu, kojom prilikom će predstaviti kompletnu turističku ponudu Trebinja, nosioce turističke ponude, kao i privredne i poslovne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizmu.

Nastup će se realizovati u okviru specijalno uređenog promotivnog štanda veličine 36 m² izložbenog prostora koji će biti smješten u hali br. 4 Beogradskog sajma, na vrlo atraktivnoj i frekfentnoj lokaciji (kao i prošle godine), sa četiri info pulta i dvije staklene vitrine, gdje je planirano da se uz promotivni materijal turističkih subjekata izlože prepoznatljivi i autentični hercegovački proizvodi kao što su: vino, med, smokve, ljekovito bilje, suveniri i različiti proizvodi kućne radinosti.

 Očekuje se da će u okviru oovogodišnjeg sajma svoju ponudu predstaviti više od 1.200 domaćih i inostranih izlagača iz preko 56 različitih zemalja svijeta, a da će broj posjetilaca premašiti 75.000, prema čemu je ovaj sajam apsolutni lider regiona.

JU Turistička organizacija Grada Trebinja poziva građane Beograda, kolege, saradnike i poslovne partnere, ali i sve potencijalne posjetioce ovogodišnjeg sajma turizma da posjete promo štand Trebinja, gdje će biti u prilici upoznati se onom najboljim što Trebinje nudi.

 

HP, februar 2018.