ЈУ Туристичка организација Града Требиња ће узети учешће на „40. Међународном сајму туризма IFT 2018.“ који ће се одржати у периоду од 22.02. до 25.02.2018. године у Београду, којом приликом ће представити комплетну туристичку понуду Требиња, носиоце туристичке понуде, као и привредне и пословне субјекте који се баве пружањем услуга у туризму.

Наступ ће се реализовати у оквиру специјално уређеног промотивног штанда величине 36 м² изложбеног простора који ће бити смјештен у хали бр. 4 Београдског сајма, на врло атрактивној и фрекфентној локацији (као и прошле године), са четири инфо пулта и двије стаклене витрине, гдје је планирано да се уз промотивни материјал туристичких субјеката изложе препознатљиви и аутентични херцеговачки производи као што су: вино, мед, смокве, љековито биље, сувенири и различити производи кућне радиности.

 Очекује се да ће у оквиру оовогодишњег сајма своју понуду представити више од 1.200 домаћих и иностраних излагача из преко 56 различитих земаља свијета, а да ће број посјетилаца премашити 75.000, према чему је овај сајам апсолутни лидер региона.

ЈУ Туристичка организација Града Требиња позива грађане Београда, колеге, сараднике и пословне партнере, али и све потенцијалне посјетиоце овогодишњег сајма туризма да посјете промо штанд Требиња, гдје ће бити у прилици упознати се оном најбољим што Требиње нуди.

 

ХП, фебруар 2018.