Humanitarni turnir u malom fudbalu Hrupjela 2019. – Ide lopta na kome su se prikupljala novčana sredstva za liječenja Danijela Pudara Džaje ove godine doživio je svoje četvrto izdanje.

Trebinjci su i ovoga puta kao mnogo puta do sada pokazali veliko srce koje između istalog krasi i ogromna humanost.

Organizatori turnira, Džajini dugogodišnji prijatelji kažu da su bili malo skeptični prije početka turnira, jer je dodaju bilo mnogo manifestacija u avgustu, ali su ipak ostali iznenadjeni brojem prijavljenih ekipa i ostvarenim rezultatima.

Na turniru koji je trajao tri dana prijavilo se preko 50 timova koji su se nadmetali u tri sportske discipline.

Rezultat je bio zadivljujući, jer su osim druženja i sportskog nadmetanja organizatori zajedno sa sponzorima i prijavljenim ekipama prikupili 5. 000 maraka novčanih sredstava.

Kruna i ovogodišnje uspješne oranizacije i toka ovog humanitarnog druženja bila je završna večera na kojoj su se družile prijavljene ekipe.

Džajini drugari, najbolji primjer drugarstva i požrtvovanosti za prijatelja kažu da će se okupljati svake godine i da će se truditi da finansijski pomognu skupo liječenje svoga prijatelja Danijela.

Humanitarni turnir u malom fudbalu Hrupjela 2019. – Ide lopta i ove godine se igrao na stadionu Mjesne zajednice Hrupjela od 8. do 11. avgusta.

 

 

 

 

HP, avgust 2019.