Двадесет и шест приправника отпочеће свој приправнички стаж у Градској управи Требиње и градским институцијама – речено је данас на потписивању уговора у Градској управи. Уз ово, приправнички стаж ће одрадити и троје дјеце палих бораца Одбрамбено-отаџбинског рата – рекао је градоначелник Требиња Славко Вучуревић.

Приправници су јутрос овим поводом посјетили Градску управу Требиње и састали се са градоначелником са којим су потписали приправничке уговоре.

„Међу њима имамо психолога, економиста, правника, еколога… и према њиховој струци ћемо покушати да их примакнемо њиховим професионалним одредницама“, рекао је Вучуревић.

Јелена Бошковић, дипломирани правник истакла је да јој потписивање уговора ствара шансе за проналазак сталног запослења.

“Ја бих жељела да се захвалим градоначенику Вучуревићу и управи Града. Дипломирани сам правник и ова могућност ће ми много значити, зато што ћу након годину дана приправничког стажа моћи да полажем државни испит и да конкуришем за неке конкурсе на којима је услов година и више радног стажа”, казала је Бошковић.

Приправници ће од понедељка почети свој приправнички стаж, каже градоначелник Требиња.

Извор: Град Требиње