Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 19. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, druženja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima.

 

Omladinski savjet Republike Srpske i Ministarstvo porodice, omladine i sporta pozivaju mlade ljude sa područja Republike Srpske i zemalja regiona, da se prijave i uzmu aktivno učešće na ovoj manifestaciji.

“19. Susreti mladih Republike Srpske“ će biti održani u Trebinju u periodu od 26. do 30. avgusta 2015. godine.

Svrha manifestacije “19. Susreti mladih Republike Srpske“ je da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i druženje kroz zabavu i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati kancelariju i sekretarijat OSRS-a, na telefone 051-326-130 i 051-326-131 kao i na sajtu Omladinskog savjeta Republike Srpske.

Izvor: RTRS