Ekipa KMF Trebinje sinoć je startovala u novoj futsal sezoni i kojoj će se na više frontova boriti za trofeje u Ligi Republike Srpske u Beogradu, kao i takmičenjima pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije.
Sinoć je prvim kolom započela Liga Republike Srpske u Beogradu, a Trebinjci su startovali pobjedom protiv ekipe Milića rezultatom 7:1 (3:0). Odlična igra Trebinjaca krunisana je ubedljivom pobjedom, što je odlična uvertira za takmičenje u Trećoj futsal ligi Srbije.
U meču protiv ekipe Milića Trebinjci su tokom cijele utakmice držali igru pod kontrolom sa dosta sjajnih akcija i pregršt uspješno odrađenih odbranbenih zadataka. Golove za KMF Trebinje su postigli Ilić, Milojević (2), Vukmirović (2), Đukelić, uz jedan auto gol Milićana, a istakli su se i golmani Škero i Čičković.

Takođe, u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održano je i žrijebanje za Ligu i Kup.
U Trećoj futsal ligi Srbije se ove sezone takmiči sedam ekipa (Trebinje, Palež, Konjarnik, Intelektualac, Gročan, Oftal C i Bjanko nero). Liga počinje 13. oktobra, ali su Trebinjci slobodni prvo kolo. Prvi nastup KMF Trebinja u Ligi Srbije je 21. oktobra u drugom kolu, dok će u Kup takmičenju prvi nastup biti u četvrtfinalu 23. oktobra protiv ekipe Banjice.
.
HP, oktobar 2018.