Mlada trebinjska fudbalska nada Stefan Gudelj osvojio je proteklog vikenda u dresu Crvene zvezde prestižni međunarodni fudbalski turnir za nade do 13 godina „Međimurec 2018“.

Prestižni turnir, koji nosi epitet najboljeg regionalnog turnira za ovu starosnu kategoriju, okupio je do sada najveći broj učesnika, čak 16 klubova iz deset zemalja svijeta, Austrije, Poljske, Slovenije, Srbije, Japana, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovačke i Hrvatske, a među poznatim imenima tu su bile ekipe Šturma, Dinama, Hajduka, Maribora, MTK Budimpešta, Vardara, dva kluba iz Japana, Sarajevo …

U finalu turnira su Stefan i mlade kolege iz Crvene zvezde nadigrali poljsku Legiu iz Varšave ubjedljivim rezultatom 5:0.

Mladi Trebinjac je od prije par dana i zvanično registrovan kao igrač Fudbalskog kluba Crvena zvezda, što svakako predstavlja krunu za dosadašnji uloženi trud i pokazano fudbalsko umijeće. Ranije smo pisali da porodica Gudelj velikim naporima ispunjava Stefanove želje da fudbalsko znanje usavršava sa vršnjacima u Beogradu, što podrazumjeva putovanja na relaciji Trebinje – srpska prestonica svakog vikenda.

Kao što to obično biva u životu, rad i odricanja na kraju donesu rezultate, a nema sumnje da će mladi fudbalski znalac iz grada na Trebišnjici uskoro u potpunosti opravdati svoja i odricanja cijele porodice, što potvrđuju tekući rezultati u njegovoj uzrasnoj kategoriji.

 

HP, avgust 2018.