Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće sveukupnu turističku ponudu Srpske na 23. Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi na kojem će se okupiti 650 izlagača iz više od 60 zemalja.

Na sajmu u Moskvi, koji počinje danas i trajaće do četvrtka 21. septembra, biće predstavljene destinacije aktivnog odmora, „siti brejk“ tyre, ponuda kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti, te ponude nacionalnih parkova, banjskih centara, kao i ponuda zimskih destinacija, imajući u vidu da slijedi zimska turistička sezona.

Turistička organizacija Srpske ove godine će kao specijalni gost predstaviti najatraktivniju ponudu Srpske na izložbenom prostoru Turističke organizacije Srbije.

Iz TORS-a je saopšteno da je sajam u Moskvi jedna od najznačajnijih međunarodnih manifestacija iz oblasti turizma, koja za stručnu i poslovnu javnost predstavlja važan izvor informisanja o trendovima u ovoj oblasti, ali i značajno mjesto uspostavljanja poslovnih kontakata i saradnje.

Podršku u realizaciji nastupa TORS-a i promotivnih aktivnosti na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi pružilo je i Predstavništvo Republike Srpske u Ruskoj Federaciji.

Izvor: RTRS/Srna