Nova poslovna godina za najpoznatiji BH brand – „Violetu“, počela je premijerom novog deterdženta za ručno pranje posuđa.

Riječ je o novom deterdžentu kojim je ovaj regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda proširio svoj asortiman pod okriljem kupcima već dobro poznatog branda „Teta Violeta“.

Deterdženti „Teta Violeta“ prezentirani su velikim prodajnim lancima u EU, posebno u Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj, s kojima su već potpisani ugovori o prodaji, pa će se tako novi proizvodi pridružiti ostalim „Violeta“ proizvodima na policama ovih izvoznih tržišta.

„Proizvodnji su prethodili mjeseci istraživanja u našim i nezavisnim laboratorijima u Njemačkoj, te traženju najbolje formule po kojoj se ovaj proizvod razlikuje od ostalih deterdženata na tržištu“, rekao je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave grupacije „Violeta“, i dodao: „Posebnu pažnju smo posvetili i dizajnu, nastojeći uklopiti proizvod premium kvalitete s jednako atraktivnim pakiranjem. Prema prvim reakcijama naših potrošača, čini se da smo u ovoj namjeri u potpunosti uspjeli, što nas iznimno raduje.“

Izvor: Nezavisne novine