Kompanije „M:tel“ i „LG“ organizovaće u aprilu veliko takmičenje u brzom kucanju SMS poruka za svoje korisnike širom BiH, a za najboljeg takmičara obezbijeđen je telefon „LG  L92″.
Zainteresovani korisnici „M:tela“, koji imaju više od 18 godina, mogu da se prijave na takmičenje posredstvom aplikacije na „M:tel“ Fejsbuk fan stranici https://www.facebook.com/mtelbih/app_194353720587357.

Potrebno je navesti u kojem od ponuđenih gradova korisnik želi da se takmiči, a na mejl adresu stići se objašnjenje uslova učešća, spisak gradova i termini dešavanja. Odgovorom na mejl i slanjem svog broja telefona, korisnik stiče pravo na učešće u turniru.

Za drugoplasiranog takmičara nagrada je telefon „LG L7“, a za trećeplasiranog „LG L14“, saopšteno je iz „M:tela“.

Kvalifikacije će biti održane 7. aprila u Banjaluci u Tržnom centru „Merkator“, 8. aprila u Tuzli u „Merkatoru“, 9. aprila u Brčkom takođe u tržnom centru „Merkator“, 10. aprila u Bijeljini u tržnom centru „Tom“.

U Doboju će kvalifikacije biti održane 14. aprila u tržnom centru „Bingo“, u Gradišci 15. aprila u „Merkatoru“, u Prijedoru 16. aprila u „Konzumu viza“, u Mostaru 17. u tržnom centru „Konzum Mepas mol“, u Sarajevu 18. aprila u „BBI“ centru“ i u Zenici 19. aprila u tržnom centru „DŽananović“.

Veliko finale takmičenja biće održano u Banjaluci 22. aprila u tržnom centru „Merkator“

Izvor: Srna