Zgrada Evropskog parlamenta u Briselu, Tribunal u Hagu, Ajfelova kula u Parizu, Big Ben i britanski parlament u Londonu i centar svetske moći, Bela kuća u Vašingtonu, osvanuli su u četvrtak u bojama srpske zastave u znak sećanja na žrtve NATO bombardovanja 1999. godine!

 

Na taj način, predstavnici vodećih svetskih i evropskih institucija želeli su da izraze solidarnost i saosećanje sa srpskih žrtvama i celim srpskim narodom zbog stradanja koje su im priredili pre 17 godina pod izgovorom „humanitarne intervencije spasavanja albanskih civila“ u akciji cinično nazvanoj „Milosrdni anđeo“, javljaju mediji.

Milosr 01

Bojenjem glavnih institucija u srpsku trobojku ove moćne svetske institucije na simboličan način su uputile izvinjenje zbog ubijanja oko 2.500 civila, uništavanja putne i železničke infrastrukture, škola, bolnica, crkava i spomenika kulture.

Takođe, želeli su da zatraže i oproštaj što su na teritoriju Srbije izručili tone osiromašenog uranijuma, zbog čega danas u Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka, a svake nedelje jedno dete izgubi bitku sa kancerom. O odraslima koji obolevaju i umiru od karcinoma nemoguće je napraviti računicu, osim što se zna da je broj oboljenja od ove bolesti povećan za 30 odsto!

Srpskom trobojkom „obučeni“ simboli evropske i američke moći znak su i priznanja greške zbog osnivanja i finansijskog i političkog podržavanja terorističke organizacije Oslobodilačka vojska Kosova, a zatim i greške zbog priznavanja nezavisnosti samoproglašenog Kosova, legla terorista, narko dilera i trgovaca oružjem.

Milosr 02

Mediji prenose i da na ovaj način svetski moćnici žele da se pokaju što su teroristima iz OVK dozvolili da nekažnjeno srpskim civilima na Kosmetu vade organe i prodaju ih na crnom tržištu, gde su glavni kupci uglavnom zapadnjački tajkuni.

I dobro, da li ste stvarno pomislili da je ovo istina? Da li je moguće da verujete da će zločinci da priznaju svoje zločine? Pa da li u ovom današnjem svetu još verujete u pravdu? U poštenje (naj)jačeg? U altruizam tvoraca nuklearnih bombi? Ma dajte, ljudi, ovo što smo mi sad napisali je prirodna reakcija na osvetljavanje Beograda bojama belgijske zastave posle terorističkih napada u Briselu 22. marta. Računamo, ako se mi solidarišemo sa našim ubicama, valjda će i oni, kad pročitaju ovo, da se solidarišu s nama…

Pošteno, zar ne?

 

Izvor: vesti-online.com