Pored fantastičnih cijena i sezonama prilagođenih potreba Alma Ras kupaca, kreiran je i jedinstven projekat nazvan Bazari. U pitanju je odlična pogodnost gdje sve kupce očekuje sniženje od 30% na kompletan asortiman, bez iznimke. Karakteristika Bazara jeste da traje jedan dan i samo u određenoj poslovnici. Dan rezervisan za Trebinje je subota 17. novembar, a butik potražite na adresi Desanke Maksimović 15. Ne propustite jedinstvenu priliku kupovine po nižim cijenama! 

Dame će obradovati raznovrsna ponuda, od jednostavnih Basic modela pa do onih koje će ih učiniti senzualnijim i poželjnijim. Muškarce, koji uvijek traže više i bolje, očekuje donje rublje i spavaći program koji će upotpuniti njihov životni stil, status i karakter.

Alma Ras nije zaboravila ni mališane, pa je i za njih pripremljen spavaći program i donje rublje po cijenama nižim za 30%.

U mjesecu novembru u Alma Ras butiku potražite termo program i zimske pidžame po posebnim pogodnostima. Kupovinom dva artikla iz navedenog asortimana, drugi, jeftiniji dobijate po cijeni nižoj za 50%. 

Da biste na vrijeme bili informisani o određenim pogodnostima i novitetima, brendove Alma Ras i Manners možete pratiti na sljedećim FB stranicama Alma Ras i Manners 

/sponzorisana objava/

HP, novembar 2018.