Studenti Studijskog centra PIM Univerziteta iz Trebinja bili su u dvodnevnoj posjeti sjedištu svog Univerziteta u Banja Luci. Studijsko putovanje je samo jedna od planiranih aktivnosti koje se u toku školske godine realizuju na Univerzitetu i  Studijskom centru u Trebinju.

Studenti su na put krenuli u pratnji svojih asistenata, Jelene Karadeglije i Dajane Mićović, koje su kao studentkinje  svoje generacije dobile prvi  angažman i zaposlenje na Univerzitetu.

Putovanje u Banjaluku je realizovano 11. i 12. maja 2018. godine.

Pored aktivnosti koje su studenti imali na Univerzitetu, svim studentima je bilo omogućeno turističko razgledanje i upoznavanje za najznačajnijim kulturnim i istorijskim znamenitostima Banja Luke.

Studenti su napustili Banja Luku uz najljepše utiske, kako o Univerzitetu, tako i o gradu. Sljedeće putovanje studenata Studijskog centra iz Trebinja u Banja Luku zakazano je za oktobar i početak nove školske godine.

Isto tako, na jesen je planiran i dolazak studenata iz Banjaluke u Trebinje, kada će Studijski Centar PIM univerziteta iz Trebinja biti domaćin studentima PIM univerziteta iz Banjaluke.

Biće to još jedan susret i dani studenata PIM univerziteta.

 

HP, maj 2018.