Ljubavna kombinacija Strijelac-Strijelac nagoveštava mogućnosti za ostvarenje ljubavne veze koja motiviše, širi vidike i čini da se osobe osećaju nesputano.

Ovakva ljubavna veza je često puna zanimljivih zajedničkih događaja a osobe u ovoj ljubavnoj vezi su neretko širokih shvatanja i bez predrasuda koje bi mogle nepovoljno uticati na njihov ljubavni odnos. Vole nove izazove i uzbuđenja koja, u velikom broju primera ovakve ljubavne kombinacije horoskopskih znakova, „hrane“ njihovu ljubav čineći da im gotovo nikada ne bude dosadno. Dva Strelca u ljubavi ne vole stege i prekomerno uskraćivanje svoje slobode već vole da u gotovo svakoj prilici ističu individualnost svoje ličnosti.

Ovu kombinaciju horoskopskih znakova u ljubavi jako privlače uzbudljive i nepredvidljive situacije u kojima dolazi do izražaja spontanost jer na taj način lakše dolazi do opuštenosti u ljubavnoj vezi. Dva Strelca u ljubavi ne privlači veza u kojoj ima previše pravila iil nekih obaveza grubo nametnutih od okoline. Oni radije uživaju u nekim neplaniranim zajedničkim trenucima koji im mogu pružiti nesvakidašnju zabavu.

Kod ove astro kombinacije postoji snažan potencijal za postepeno unapređenje ljubavne veze tako da ukoliko ljubavni partneri pronađu način da istraju i da dovoljno dugo budu zanimljivi i privlačni jedno drugome između njih se može roditi veoma duboka povezanost i čvrst i stabilan ljubavni odnos. Ove osobe međutim mogu biti sklonije da u svojoj ljubavnoj vezi nedovoljno racionalno sagledavaju probleme i da neadekvatno reaguju usled čega češće može izgledati da imaju nepremostive razlike i neke nerešive probleme.

Autor: Olivera Petković
Izvor: www.astrum.co.rs