CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Странац, заљубљеник у Србију, а прије свега у Српкиње је на једном сајту одлучио да свима који долазе у Србију да мали водич о томе какве су жене у Србији и шта могу да очекују ако желе љубавну забаву на једно вече.

1. Српкиње су секси

Прије него што дођете у Србију, савјетујем вам да добро истегнете врат јер ћете га стално окретати за прелијепим дјевојкама на улицама Београда.

Српкиње су секси, високе, имају дуге ноге, прелијепу задњицу и углавном мање груди. Оне су по мом мишљењу најсексепилније жене у Европи.

Кључна разлика између њих и других дјевојака у Европи јесте њихова страст. Тешко да ћете налетјети на дјевојке хладног срца или држања. Њихов темперамент подсјећа на жене у Шпанији.

Иако су испрва стидљиве, врло брзо постану Бразилке Европе – како их ја називам.

2. Женствене су

Србија је увијек била отпорна на феминизам, међутим, Холивуд и други медији полако мијењају то. Иако су многе дјевојке одрасле у патријархату, породичне вриједности полако изумиру. Видјећете пуно старијих жена које чекају неког милионера да се њима ожени.

Упркос томе, Српкиње су веома женствене. У поређењу са другим женама у Европи, оне знају своју улогу у друштву и браку и умеју да се одлично облаче.

Ипак, Београд није мјесто на које долазите да имате секс. Не очекујте секс на једно вече јер то овде није уобичајено, нити прихватљиво.

Што више будете ишли ка југу, то ће жене бивати конзервативније.

3. Говоре енглески

Српкиње одлично говоре енглески језик, па будите веома пажљиви када причате непристојне ствари у њиховом присуству.

4. Недјеља је прави рај

У Београду има толико прелијепих жена да сам мислио да сам на другој планети.

Срби углавном гледају своја посла и не причају са странцима. Зато је фактор изненађења на вашој страни. Ако изгледате пристојно и облачите се добро, не би требало да имате никаквих проблема са дјевојкама.

Многе дјевојке којима сам пришао на улици биле су стидљиве, али када смо се мало боље упознали, показале су своју праву страну.

5. Странци

Имати секс у Србији није лако као у Кини, примјера ради. Али Спркиње мисле да је њихова земља досадна и воле да причају о другим мјестима. Увијек су спремне за нова искуства.

Срби воле странце и одлични су домаћини.

6. Постоје два типа Српкиња

Ако морам да их подијелим у две групе, онда су то дјевојке које слушају домаћу и дјевојке које слушају страну музику.

Дјевојке које слушају домаћу музику, коју тамо зову турбо-фолк, воле да пију и више уживају у животу. Странцима је теже да смувају овакву дјевојку.

Оне које слушају страну музику отвореније су према странцима и упознавању других култура.
Зато пажљиво бирајте са ким ћете покушати да се забављате.

7. Не узбуђујте се превише ако добијете пуно телефонских бројева

Српкиње су прилично намазане. Чиниће вам се да је све сјајно и да сте је оборили с ногу, а онда јој сутрадан пошаљете поруку и не добијете одговор.

Зато сам морао да промијеним своју игру. Сада сам више заинтересован за њу, гдје живи, чиме се бави… На овај начин неће мислити да сте само још један од типова који су је мували.

8. Статус

Ово је највећа препрека на коју странци наилазе у Србији. Ако изађете сами у клуб, одмах се придружите некој групи! Уколико додате дјевојку на Фејсбук, најбоље би било да имате и друге пријатеље из Србије.

Имајте на уму да дјевојке овде воле да буду дио групе. Желе да буду дио “кул људи”. Не желе усамљеног типа – ма колико згодан био.

9. Конкуренција – мушкарци из Србије

Ако долазите само да имате секс, онда ћете морати да се такмичите са мишићавим Србима.

Многи странци мисле да су кул и алфа мужјаци, и у праву су и не представљају вам пријетњу.

Ако зауставите неку дјевојку на улици, углавном ће вас игнорисати ако говорите други језик, а неки од њих ће вам чак и честитати на храбрости.

Међутим, ситуација у клубовима је потпуно другачија. Не препоручујем да прилазите женама на сплавовима и сличним локалима јер су мушкарци прилично територијални.

10. Студенткиње су скроз промискуитетне

Оне су ваша мета. Многе од њих долазе из малих мјеста у Београд да студирају и већ током прве године преваре дечка. Врло брзо почињу да уче о свим “предностима” великог града.

11. Спонзоруше

Постоји много дјевојака које траже спонзоре. Оне обожавају када их људи гледају као имућне јер је на појединим мјестима готово срамотно бити сиромашан.

Зато многе од њих имају “договор” са богатим мушкарцима да им они купују ствари у замјену за секс.

12. Закључак

Ако желите да имате секс са што више жена, онда вам не препоручујем Србију. Међутим, Српкиње су прелијепе и обавезно морате да проведете неколико дана у у овој земљи ако пролазите преко Балкана.
Срби воле добру храну и пиће и одлични су домаћини. Овде ћете се сигурно добро провести.

 

Извор: Курир