Radovi na izgradnji prodajnog centra „Bingo“ u prostoru bivše kasarne u Trebinju, otpočeti sredinom maja, u punom su zamahu i odvijaju se planiranom dinamikom saznaje naš portal u tuzlanskoj kompaniji.

 

Na betonske konstrukcije već se postavljaju krovovi tako da cijeli objekat već poprima konačne obrise. Novi objekat „Binga“, koji će biti dio najvećeg bosansko-hercegovačkog prodajnog lanca, prostiraće se na oko 10.000 kvadratnih metara prostora, a saobraćajno će biti povezan sa putem Trebinje-Ljubinje-Mostar (jedan krak), te sa novom autobuskom stanicom u Trebinju (drugi krak).

BingoTb2

Pored hipermarketa koji će biti najveći prodajni objekat u gradu na Trebišnjici, u prodajnom centru će „Bingo“ otvoriti i svoj ugostiteljski objekat koji po izuzetno niskim cijenama nudi brzu hranu i osvježavajuće napitke. Što se samog hipermarketa tiče „Bingo“ je već prepoznatljiv kao trgovački lanac sa najvećim brojem artikala na svojim policama, a veličina novog objekta omogućiće da se u širokoj ponudi nađu i brojni artikli koji nisu tipični za ovdašnje markete (obuća i odjeća renomiranih proizvođača, galanterija, itd.).

Iako je prvobitno planirano, zbog nezainteresovanosti „CineStar“-a kao partnera, odustalo se od izgradnje bioskopske dvorane u okviru prodajnog centra („Bingo“ je ovo partnerstvo realizovao u Bihaću prošle godine). Ipak, po najavama iz ove kompanije, Trebinjce bi trebali obradovati kuglanom – tačnije „Bowling“ centrom.

bingotb3

Najveći bh. trgovački lanac u sklopu svojih većih prodajnih centara (Bihać, Bugojno, Čitluk) iznajmljuje prostore i za brojne druge renomirane proizvođače i dobavljače kao što su: Carpisa, S.Oliver, New Yorker, Deichmann, Sport Vision, Queen, Stanić Techno Shop i drugi, a koji će od pomenutih svoja vrata otvoriti i u Trebinju zavisi od zainteresovanosti nabrojanih lanaca.

Očekivanja su da će u novom prodajnom centru „Bingo“ biti zaposleno oko 100 radnika, a sigurno je da će osim lokalnih kupaca ovaj objekat privući i brojne kupce iz okolnih opština Crne Gore i Hrvatske.

 

 

Hercegovina Promo, avgust 2015.