Još jedna Nova godina i još jedan simbolički početak. Kalendar je resetovan, a svi mi smo se na trenutak zaustavili tamo gdje smo u našim životima stigli…

 

Uz zahvalnost što ste i ovu godinu bili sa nama želimo da Vam svima, naši dragi čitaoci, čestitamo Novu 2016. godinu i poželimo da Vam se ostvare sve vaše želje i planovi.

 

Prethodne godine naš portal je zaokružio dvije godine otkako se sa svima Vama družimo u postojećoj formi. Vremena se mijenjaju i mi se mijenjamo u njima.

Uspjeli smo, sada smo već potpuno sigurni, da kreiramo medij koji se razlikuje od drugih sličnih projekata i da svim čitaocima ponudimo malo drugačiji pogled na život i svakodnevnicu. Zadovoljni smo u kojoj mjeri smo uspjeli u planovima da predstavimo regiju u kojoj živimo i radimo, ali i da toj istoj regiji i njenim stanovnicima ponudimo jedan drugačiji pogled na stvari koje nas okružuju.

Hvala svima Vama koji ste prepoznali naše namjere i koji ste bili uz nas u proteklom periodu.

 

Značajno za nas je napomenuti da u našem radu imamo gotovo isključivo podršku privrednih subjekata koji egzistiraju u našoj regiji, a koji su prepoznali naš medij kao priliku za sopstvenu marketinšku promociju, te izrazili želju da budu podrška dugoročnom planu stvaranja drugačijeg medijskog prostora u našoj sredini. Hvala im na tome.

Političke partije i pojedinci, inostrane organizacije vladinog i nevladinog karaktera nisu do sada, a neće ni u budućnosti predstavljati naš izvor finansiranja, a posebno ne našeg uređivačkog koncepta – ma koliko vremena bila teška i koliko nas prepreka na putu do cilja dočekalo.

 

Naša mala amaterska redakcija trudiće se i dalje da zadrži vašu pažnju i da pripremi za realizaciju važne projekte koji nas čekaju u budućnosti i u godini pred nama. Mi smo tek na početku našeg puta, a ljubav i strast koju osjećamo prema ovom poslu, kao i Vaša svakodnevna podrška, sigurni smo održaće naš fokus do konačnog ostvarenja postavljenih ciljeva.

 

Sve naše nedostatke, kojih nesumnjivo ima, u budućnosti ćemo težiti da otklonimo i da Vam kao čitaocu damo mnogo više razloga da i dalje ostanete sa nama.

 

Još jednom, uz zahvalnost milionskom auditorijumu koji je protekle godine bio sa nama, želimo da Vam godina pred nama donese mnogo razloga za sreću i zadovoljstvo u životu.

 

Srećna Vam Nova 2016. godina.

 

Redakcija portala Hercegovina Promo