Друштвено предузетништво постаје покрет који редефинише начин на који размишљамо о економији, те потврђује своју вриједност и нужност кроз бројне успјешне моделе друштвених предузећа и иницијатива. Херцеговина засигурно посједује бројне потенцијале, а друштвени предузетници су најбољи иницијатори успјешног бизниса који помаже заједници.

Због тога је циљ ове школе да учесницима поближе појасни појам и значај друштвеног предузетништа у контексту данашње економије, али и да их мотивише да размишљају о предузетништву и друштву као повезаним стварима.Учесници ће такође добити и практичну и теоретску обуку, те ће радити на развоју својих пословних модела.Сви који успјешно заврше ову школу, имат ће прилику да аплицирају са својом идејом за новчана средства, која ће им помоћи да покрену своје бизнис идеје.

Ова школа друштвеног предузетништва ће се одржати у Требињу, Хотел Нар, од петка 23.09. до недјеље, 25.09.

Пријавити се могу све особе старости 16+ година које занима друштвено предузетништво, те они који покушавају или планирају покренути свој бизнис. Пријавити се можете на страници www.hub22.org.

Све додатне информације доступне су на www.hub22.org, www.facebook.com/hub22/ i [email protected]

Учешће у школи је бесплатно, те ће сви полазници добити сертификате о успјешно положеном модулу.

Организатор школе је центар за развој друштвеног подузетништва Hub 22 из Мостара, уз подршку Амбасаде Сједињених Америчких Држава у БиХ.

Контакт:

Тел: 063 921516                                                                                                        e-mail: [email protected]