Zbog ovih bi ga stvari trebali čuvati, paziti i maziti. Jer takvi se frajeri rijetko nađu!

Osjećate se sigurno kad ste s njim. Nema iščekivanja poziva, otkazivanja u zadnji tren, igre „toplo hladno“, višednevnog nejavljanja…. Nekvalitetni i nezreli muškarci uživaju kad žene zbog njih pate i drhte. Kvalitetni muškarci uživaju u pogledu na sretnu i zadovoljnu partnerku.

Sluša vas. Znate one tipove koji non stop pričaju o sebi i ne daju vam da dođete do riječi? E pa pravi muškarac će više slušati, a manje pričati jer vas želi upoznati, jer ga zanima što mu imate za reći, jer ste mu bitni.

Tretira vas isto kad ste sami i pred prijateljima. Muškarci koji se pred djevojkom ponašaju na jedan, a pred prijateljima na sasvim drugi način su nesigurne i iskompleksirane osobe. Kvalitetan muškarac nema problem s tim da mu prijatelji vide koliko je zaljubljen.

Planira budućnost s vama. Ne možda nužno vjenčanje, ali ako vam predlaže destinaciju za ljetovanje, priča o gradu koji bi volio da zajedno posjetiti na jesen ili možda kursu plesa koji biste skupa mogli upisati sljedeće godine, definitivno vas dugoročno vidi u svom životu.

Ništa ne skriva. Otvoren je po pitanju svoje porodice, u stanju je pričati o svojim emocijama i što je najvažnije, nikad ne skriva svoj mobitel od vas. Ovaj čovjek ništa ne krije.

Izaziva vam leptiriće u stomaku. Naravno bez njih ništa. Ako vaš dečko radi sve gore navedeno a pritom vas užasno pali, imponuje vam i ne možete prestati o njemu razmišljati, čestitamo, dobili ste jackpot! Uživajte!

Izvor: Cosmopolitan.hr