Servisne informacije za utorak, 26. maj.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 21 pregleda u ambulanti i 7 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da će doći do povremenih prekida u snabdijevanju električnom energijom kod potrošača koji se snabdijevaju sa trafostanica Gornje Vrbno i Zagora.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju u protekla 24 časa, skidali su put u Zasad polju.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u protekla 24 časa evidentirali su dva narušavanja javnog reda i mira u Ljubinju i Nevesinju i jednu saobraćajnu nezgodu sa posljedicama po lica, gdje je jedno lice lakše, a drugo teže povrijeđeno.

U Trebinju je jutros izmjereno 16 stepeni, vlažnost vazduha je 49 procenata, vazdušni pritisak 991 milibara, duva sjevero istočni vjetar brzinom 3 do 8 m/s.

U Bileći temperatura iznosi 14 stepeni ,u Nevesinju i Gacku je 8 stepeni, a na Čemernu izmjereno je 4 stepena. U Gacku je pao 1 litar kiše, a na Čemernu 3 litra.

U Hercegovi umjereno oblačno. U sjevernim područjima Hercegovine postoje uslovi za pokoji pljusak i grmljavinu. Biće umjerena na momente jaka bura. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22 stepena.

 

 

HP, maj 2020.