Servisne informacije za srijedu, 3. jun.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 28 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine kažu da će doći do povremenih prekida u snabdijevanju električnom energijom kod potrošača koji se snabdijevaju sa trafo stanice Ušće.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 časa.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u protekla 24 časa evidentirali su jedno krivično dijelo u Trebinju, dva narušavanja javnog reda i mira, od čega je jedno u Trebinju i jedno u  Bileći, te jednu saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom u Trebinju.

U Trebinju je jutros izmjereno 14 stepeni, vlažnost vazduha je 62 procenata, vazdušni pritisak 980 milibara, duva sjevero zapadni vjetar brzinom do 2 do 4 m/s.

U Bileći temperatura iznosi 14 stepeni , u Nevesinju je izmjereno 10 stepeni, u Gacku je 6, a na Čemernu izmjereno je 5 stepeni.

Danas će u Bosni preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro uz postepen porast naoblake tokom dana. Prije podne slaba kiša je moguća na istoku, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Poslije podne pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu Bosne, kao i ponegdje na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. U večernjim satima vjetra u skretanju na jugozapadni. Dnevna temperatura od 16 do 22, na jugu i sjeveru zemlje do 26 °C.

 

 

 

HP, jun 2020.