Servisne informacije za petak, 29. maj.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rnije bilo pooroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 20 pregleda u ambulanti i 5 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro snabdijevanje uredno.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 časa.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u protekla 24 časa evidentirali su jedno krivično dijelo u Bileći, a riječ je o nasilju u porodici, te dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju i Bileći. Evidentirali su i dvije saobraćajne nezgode, s tim što je jedna Bileći u kojoj su četiri lica povrijeđena, a druga je u Trebinju sa materijalnom štetom.

U Trebinju je jutros izmjereno 15 stepeni, vlažnost vazduha je 63 procenata, vazdušni pritisak 988 milibara, duva sjeverni vjetar brzinom 1 do 3 m/s. Palo je 2 litra kiše.

U Bileći temperatura iznosi 14 stepeni, u Nevesinju je izmjereno 13, u Gacku je 14, a na Čemernu izmjereno je 6 stepeni.

Danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Više sunčanog vremena na jugu zemlje. Tokom cijelog dana širom Bosne će povremeno padati slaba kiša ili lokalni pljuskovi. Moguća je i slaba grmljavina u centralnim, istočnim i sjevernim područjima. U Hercegovini se pljuskovi očekuju u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 14 i 20°C, na jugu zemlje do 24°C.

 

 

 

 

HP, maj 2020.