Servisne informacije za četvrtak, 28. maj.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 15 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uredno.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju u protekla 24 časa, gorio je kontejner u Gomiljanima.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u protekla 24 časa evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju,  te dvije saobraćajne nezgode, od čega je jedna u Trebinju sa mateijalnom štetom, a druga u Gacku sa posljedicama po lica, gdje je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, a drugo lakše tjelesne povrede.

U Trebinju je jutros izmjereno 16 stepeni, vlažnost vazduha je 60 procenata, vazdušni pritisak 992 milibara, duva sjevero istočni vjetar brzinom 2 m/s.

U Bileći temperatura iznosi 14 stepeni, u Nevesinju i Gacku izmjereno je 10, a na Čemernu 6 stepena sa 2,5 litara kiše.

Danas prije podne pretežno oblačno vrijeme u istočnim i sjeveroistočnim područjima i u dijelu centralne Bosne. U ostatku zemlje umjerena naoblaka. U drugoj polovini dana će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima širom Bosne se očekuju pljuskovi i slaba grmljavina. Poslije podne slabiji lokalni pljuskovi su mogući na sjeveru, istoku i jugoistoku Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 16 i 22°C, na jugu zemlje do 25°C.

 

 

HP, maj 2020.