Servisne informacije za ponedjeljak, 8. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja. Stanovnici Gacka danas od 17do 19 časova neće imati struju zbog radova koje će provoditi radnici Elektroprenosa BiH.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 52 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje nisu imali intervencija u protekla 24 sata.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dvije sobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Trebinju i Bileći.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 24 stepena. Vlažnost vazduha je 67% , vazdušni pritisak 980 mb. Duva istočni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 21, Nevesinje 20, Gacko 18 i Čemerno 14 stepeni. U Bileći su pala 2 litra kiše, a u Gacku i na Čemernu po 1,5 litara kiše po metru kavdratnom.

Danas će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, samo ponegdje u istočnim područjima sa slabom kišom. U Hercegovini pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, većem dijelu Bosne povremeno sa kišom ili lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini poslije podne lokalni pljuskovi uglavnom na sjeveru. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočnog smjera, a u Hercegovini zapadni. Najviša dnevna temparatura od 24 do 29, na jugu do 33 stepena.

 

 

HP, jul 2019.