Servisne informacije za petak, 6. decembar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uglavnom uredno i su bez struje dalekovod Dračevo zbog radova, i trafostanica Dobromani zbog kvara.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 25 pregleda u ambulanti i 7 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije u protekla 24 sata. Jedna je bila tehničke prirode, a druga gašenje požara na plinskoj boci na Turmentima.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su dvije saobraćajne nezgode u Gacku. U jednoj nezgodi jedno lice je zadobilo povrede, a u drugoj je registrovana materijlna šteta.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju je jutros izmjeren 9 stepeni, vlažnost vazduha je 88 procenat, a vazdušni pritisak je 996 milibara. Duva sjeverni vjetar brzinom od 1 m/s.

U Gacku i Nevesinju je jutros 1 stepen, na Čemernu su 2 stepena, dok je u Bileći u 7 časova izmjereno 7 stepeni.

Na Čemernu ima snijega – 7 cm,  dok je 1cm snijega u Gacku.

Danas u većem dijelu Bosne prije podne će biti dosta magle. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana u Bosni postepeno nablačenje. U Hecegovini oblačno, u večernjim satima lokalno može pasti malo kiše. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 14°C.

 

 

 

HP, decembar 2019.