Servisne informacije za srijedu, 3. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 36 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije na požaru u Vlaškoj.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivično djelo – nasilje u porodici i porodičnoj zajednici u Trebinju. Evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede u Trebinju.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 25 stepeni. Vlažnost vazduha je 46% , vazdušni pritisak 983 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 23, Nevesinje 20, Gacko i Čemerno 18 stepeni.

U Bosni danas umjereno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Tokom dana, postupnim porastom oblačnosti, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi ili slaba i povremena kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini promjenljiv. Najviša dnevna temperatura od 25 do 31, na jugu do 35 stupnjeva.

 

 

 

HP, jul 2019.