Servisne informacije za petak, 29. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljen je 31 pregled u ambulanti i 8 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da će danas bez struje biti stanovnici Vinograda i Hrupjela. Radi izvođenja radova dio Vinograda će bit bez struje od 9-13 časova, a cijelo naselje bez struje će biti od 11 do 12 časova. Bez struje danas će biti i stanovnici Hrupjela koji se strujom snabdijevaju sa TS Klis.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju u Zasad polju.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu u Trebinju koja je za posljedicu imala materijalnu štetu. U Trebinju je evidentiran i manji požar za protekla 24 sata. Jedno krivično djelo ( oštećenje i oduzimanje tuđe stvari) evidentirano je u Bileći.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 10 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 36% , vazdušni pritisak 992 mb. Duvao je sjevero – istočni vjetar brzinom od 3 do 8 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 8, Nevesinje 5, Gacko 4, Čemerno -1 stepena.

Danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena bura. Jutarnje temperature od -2 do 4, na jugu od 4 do 10, a dnevne od 11 do 17, na jugu do 20 °C.