Servisne informacije za četvrtak, 27. Februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uredno i da nema najavljenih isključenja.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 27 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali mirna protekla 24 časa.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo u Gacku, dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju i Nevesinju i dvije saobraćajne nezgode Gacku i Trebinju.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju su jutros izmjereno 2 stepeni, vlažnost vazduha je 95 procenata, a vazdušni pritisak je 996 milibara. Duva južni vjetar brzinom od 2  m/s.

U sedam časova u Bileći je izmjereno 2 stepeni, u Nevesinju je izmjereno -2 stepeni, u Gacku -1i Čemernu su izmjerena -5 stepena.

Kišnih padavina bilo je u svim djelovima istočne Hercegovine u Trebinju je za protekla 24 časa 9, 4litara, Bileći 8, 7 litara, Nevesinju 23 litara u Gacku 13, 8 litara i na Čemernu 20, 5 litara po metru kvadratnom. Sniježnih padavina bilo je u Nevesinju sa 10 cm, Gacku 1 cm i na Čemernu 14 cm.

Danas u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno oblačno vrijeme. Većinom će padati snijeg ili susnježica. Na jugu zemlje će padati kiša. Od sredine dana prema večernjim satima postepeno smanjenje oblačnosti. Krajem dana novo naoblačenje sa zapada. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Poslije podne vjetar mijenja smjer na jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu do 11°C.

 

 

HP, februar 2020.