Servisne informacije za utorak, 26. mart

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 22 pregleda u ambulanti i 6 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno, i napominju da nema najvljenih isključenja.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije u Zasad polju.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivično djelo i jedno narušavanje javnog reda i mira u Bileći.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 10 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 55% , vazdušni pritisak 979 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom od 2 do 6 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Gacko  i Nevesinje 2, Bileća 7 i Čemerno -2. Na Čemernu pada slab snijeg.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Padavine u zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne i u Hercegovini. U nizinama kiša, u centralnim i zapadnim područjima lokalno i susnježica, a u višim područjima snijeg. Prestanak padavina u poslijepodnevnim satima. Vjetar većinom slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najviša dnevna temperatura većinom između 3 i 9°C, na jugu zemlje do 14°C.

HP, mart, 2019.