Servisne informacije za srijedu, 26. februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna beba, jedan dječak.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uredno i da nema najavljenih isključenja.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 30 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervecije od kojih je jedna bila tehničke prirode, a druga na požaru iznad Graba.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo u Trebinju, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Nevesinju.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju su jutros izmjereno 12 stepeni, vlažnost vazduha je 88 procenata, a vazdušni pritisak je 977 milibara. Duva južni vjetar brzinom od 3 do 7 m/s.

U sedam časova u Bileći je izmjereno 11 stepeni, u Nevesinju je izmjereno 7 stepeni, u Gacku i Čemernu su izmjerena 4 stepena.

Danas u Hercegovini pretežno oblačno. U Bosni prije podne umjereno do pretežno oblačno, a u drugoj polovini dana jače naoblačenje. Prije podne lokalno će padati slaba kiša. Jače padavine od poslijepodnevnih sati i tokom noći na četvrtak. U nizinama ispočetka će padati kiša, a na planinama snijeg. Padom temperature zraka tokom noći na četvrtak i u nizinama se očekuje susnježica ili snijeg, osim na jugu zemlje. Vjetar veći dio dana umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Poslije podne u Bosni vjetar mijenja smjer na sjever i sjeverozapad. Najviša dnevna temperatura između 11 i 17 stupnjeva.

 

 

 

HP, februar 2020.