Servisne informacije za ponedjeljak, 25. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 38 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno, i napominju da nema najvljenih isključenja.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su četiri intervencije. Ugašena su dva pozara koja su aktivna bila na Turmentima i Dubljanima, a vatrogasci ovoga jutra gase još dva aktivna požara u Lovištima i u Dubočanima.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su tri narušavanja javnog reda i mira u Gacku i tri saobraćajne nezgode. Jedna saobraćajna nesreća desila se u Berkovićima gdje je jedno lice izgubilo život, a dvije sobraćajne nezgode evidentirane su u Trebinju. Za posljedicu su imale materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 8 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 63% , vazdušni pritisak 985 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom od 1 do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Gacko -3, Bileća 0, Nevesinje 3, Čemerno 4 stepena.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne ili krajem dana očekuje se porast oblačnosti, što u večernjim satima u Bosni može usloviti kišu u nižim, a snijeg u višim područjima. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 9 do 14, a dnevne od 17 do 23 °C.

HP, mart, 2019.