Servisne informacije za četvrtak, 25. april  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 33 pregleda u ambulanti i 9 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najavljenih isključenja.

Vodosnabdijevanje Trebinje jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije za protekla 24 sata. Jedna je bila sprinje puta nakon udesa na Milima, a druga je bila kod tunela u Starom gradu u Trebinju gdje je gorio kontejner.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva krivična djela u Trebinju i Gacku. U Trebinju evidentirana nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, a u Gacku oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju koja je za posljedicu imala materijalu štetu bez povrijeđenih lica.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 14 stepeni. Vlažnost vazduha je 61% , vazdušni pritisak 990 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 11, Nevesinje 10,  Čemerno 8, Gacko 6 i stepena.

Danas nas očekujeu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura između 23 i 28 stupnjeva.

HP, april 2019.