Servisne informacije za ponedjeljak, 24. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 45 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu tehničku intervenciju – otključavanje stana.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivično djelo u Trebinju i tri saobraćajne nezgode u Trebinju. U jednoj je jedno lice teže povrijeđeno u drugoj jedno lice je lakše povrijeđeno, a u trećoj je registrovana materijalna šteta.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 21 stepen. Vlažnost vazduha je 74% , vazdušni pritisak 985 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 20, Nevesinje 17, Gacko 16 i Čemerno 14 stepeni.

U Gacku je pao i jedan litar kiše.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne sa kišom ili lokalnim pljuskovima u sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Poslije podne, padavine se očekuju i centralnim djelovima Bosne. U višim djelovima Hercegovine poslije podne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini na momente i pojačan. Najviša dnevna temperatura od 19 do 25, na jugu od 24 do 28 stupnjeva.

 

 

HP, jun 2019.