Servisne informacije za petak, 23. avgust

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju nema najavljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 44  pregleda u ambulanti i 17 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervencija za protekla 24 sata, na požaru u selu Kličanj u rejonu Trebinjskih brda.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje evidentirali su za protekla 24 sata tri krivična djela i jedan požar u Trebinju.

U Trebinju je evidentirano krivično djelo protiv imovine, u Ljubinju krivično djelo nedozvoljena trgovina, a u Nevesinju krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U Trebinju je evidentiran požar u rejonu Trebinjskih brda u selu Kličanj.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 24 stepen. Vlažnost vazduha je 55 % , vazdušni pritisak 989 mb. Duva slab sjeverno – istočni vjetar brzinom od 1 do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 19, Nevesinje 18, Gacko 17 i Čemerno 16 stepeni.

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ili u večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. U Hercegovini padavine su moguće na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 26 do 32, na jugu do 36 °C.

 

HP, avgust 2019.