Servisne informacije za utorak, 23. april

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena su dva dječaka.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 32  pregleda u ambulanti i 9 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i da nema najavljenih isključenja.

Vodosnabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, potvrdili su u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu tehničku intervenciju.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivično djelo u Trebinju, jedno narušavanje javnog reda i mira u Nevesinju i jednu saobraćajnu nezgodu u Berkovićima.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 14 stepeni. Vlažnost vazduha je 72% , vazdušni pritisak 981 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 1 do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 12, Nevesinje 8,  Čemerno 6, Gacko 9  stepena.

Sinoć je u Hercegovini padala kiša, tako je u Trebinju palo 0,81 litara kiše po metru kvadratnom, Bileća 3,5 l, Nevesinje 4 l,Gacko 3,2 l, Čemerno 3,5 l.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno. Prolazna kiša u cijeloj zemlji u ranim jutarnjim satima. Veći dio dana lokalno slabije padavine. Nove padavine u poslijepodnevnim i večernjim satima, s tim što je jača kiša u Hercegovini. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 17 i 23°C

HP, april 2019.