Servisne informacije za ponedjeljak, 22. april

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dvije djevojčice i jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 55 pregleda u ambulanti i 14 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da će povremeno bez elekto napajanja biti stanovnici sela Cibrijan. Povremeno će bez struje biti i stanovnici koji se snabdijevaju sa dalekovoda Popovo Poljice.

Vodosnabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, potvrdili su u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 sata.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dvije saobraćajne nezgode u Trebinju i Nevesinju. Obje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Evidentirana su i dva krivična djela u Trebinju i Nevesinju. PU evidentirala je i četiri narušavanja javnog reda i mira, tri u Gacku i jedno u Trebinju.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 11 stepeni. Vlažnost vazduha je 77% , vazdušni pritisak 998 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 8, Nevesinje 5,  Čemerno 3, Gacko 2 i stepena.

Danas u Bosni veći dio dana pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini umjerena oblačnost. Od poslijepodnevnih sati jače naoblačenje sa juga koje će tokom noći na utorak usloviti kišu u cijeloj zemlji. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 18 i 24°C.

HP, april 2019.