Servisne informacije za četvrtak, 20. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i navode da će do kratkotrajnog prekida električne energije doći na Dalekovodu Lastva- Ljubomir od 8:30h do 9h.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljen je 28 pregleda u ambulanti i 15 na terenu.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evedentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira u Bileći i tri saobraćajne nezgode( Ljubinje, Nevesinje i Bileća).

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 21 stepeni.  Vlažnost vazduha je 74 % , vazdušni pritisak 983 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 1 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 19, Nevesinje 17(palo je 2,5 litara kiše), Gacko 14 (3litra)  i Čemerno 13 stepeni.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme. Poslije podne u Bosni i na sjeveru Hercegovine umjeren porast naoblake može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 13 do 18, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 26 do 33 °C.

HP,jun 2019.